Muller Bedrijfs Onroerend Goed brengt partijen bij elkaar!

Wij zijn een bedrijfsmakelaarskantoor met ruime ervaring en gedegen kennis van de vastgoedmarkt. Met een team van vijf enthousiaste personen staan wij garant voor een heldere communicatie. Dienstverlening met de juiste kennis van zaken staat bij ons hoog in het vaandel. Met een nuchtere mentaliteit, betrokkenheid én resultaatgerichte aanpak staan wij met beide voeten in de markt. Dit maakt ons specialist binnen ons vakgebied. 

Wij zijn trots op ons netwerk dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan opdrachtgevers en relaties. Hierdoor zijn wij breed geïnformeerd en kunnen wij snel en accuraat handelen. Dit leidt tot het beste resultaat.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden

Zakelijk vastgoed om te verhuren of te verkopen

Vanwege de hoge omloopsnelheid van ons aanbod zijn wij steeds op zoek naar te verhuren of te verkopen winkelpanden, bedrijfsruimtes en kantoren.

Heeft u zakelijk onroerend goed en zoekt u een nieuwe huurder, of wenst u dit te verkopen? Dan komen wij graag met u in contact.

Beleggingsvastgoed

Binnen ons relatienetwerk bevinden zich partijen die investeren in vastgoed. Wij bemiddelen dan ook regelmatig bij aan- en verkoop van verschillende soorten vastgoedbeleggingsobjecten of vastgoedportefeuilles. Wij kennen onze relaties en weten wat zij zoeken of aanbieden. Zorgvuldig omgaan met informatie en op integere wijze handelen, zijn voor ons kernwaarden die ten grondslag liggen aan het tot stand kunnen brengen van succesvolle transacties.

Wilt u vastgoed verkopen of wilt u investeren in vastgoedbeleggingen? Laat het ons weten en wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Taxaties van bedrijfsmatig vastgoed

Taxeren van bedrijfsmatig vastgoed is complex en vraagt om specifieke kennis. Regelmatige bijscholing is een vereiste om op de hoogte te blijven van veranderingen in normen en regelgeving. Hierdoor zijn wij actueel geïnformeerd en voldoet een taxatierapport dat u door ons laat opmaken aan de juiste norm. Wij taxeren bedrijfsruimten, kantoren, winkels, beleggingsvastgoed of exploitatiegebonden vastgoed. 

Onze taxatierapporten voldoen aan de richtlijnen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en worden opgemaakt conform het model van TMI (Taxatie Management Intituut). Klop bij ons aan, want wij geven u de garantie dat uw taxatierapport voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. 

Huurcontractonderhandeling

Regelmatig worden wij als adviseur ingeschakeld bij vraagstukken omtrent (her-)onderhandelingen over huurovereenkomsten. Als deskundige begeleiden wij onze opdrachtgevers bij deze (her-)onderhandelingen of bij huurprijsherzieningsprocedures. Hierbij streven wij naar het beste resultaat.

Wilt u weten of dit voor u interessant is? Neem contact met ons op en wij geven u advies.

Begeleiding bij (her-)huisvesting

Bedrijven zijn altijd in beweging. Een onderneming groeit, breidt uit en heeft meer ruimte nodig. Of een organisatie reorganiseert en kan met minder ruimte beter vooruit.

Wilt u geïnformeerd worden over aanbod dat al dan niet wordt aangeboden op de daarvoor gangbare aanbodsites en wilt u hierbij begeleid worden met advies op maat? Niet voor niets zijn wij specialist én gesprekspartner bij huisvestingsvraagstukken. Met marktkennis en ervaring begeleiden wij ondernemers bij het vinden van de juiste bedrijfsruimte.

Bent u nieuwsgierig naar onze visie en wilt u meer weten over onze werkwijze en resultaten? Samen met u kunnen wij uw wensen en eisen inventariseren en maken wij een plan van aanpak. 

Sale en leaseback

Soms kiezen ondernemers er voor om een eigen bedrijfspand te verkopen om het daarna als huurder weer terug te huren. Hierdoor neemt de cash flow toe en blijft u als ondernemer flexibel.

Laat ons uw plannen weten en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Bezoekadres
Eekwal 3, 8011 LA Zwolle
Bezoek volgens afspraak, ook buiten kantooruren.
Postadres
Eekwal 3, 8011 LA Zwolle