Oosterlaan 3, Zwolle

 • € 599.000,- kosten koper.
 • Kantoor Werken en wonen
 • Koop
 • circa 203 M² m2

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 599.000,- kosten koper.
StatusKoop
Oppervlaktecirca 203 M² m2
Frontbreedtecirca 7,0 m
Type object
Kantoor, Werken en wonen
Bouwjaar1923
Adres
Oosterlaan 3
Plaats
8011 GAZwolle
KadastraalGemeente Zwolle, sectie G, nummer 7823

Omschrijving

Laat hier uw fantasie de vrije loop en geef vorm aan uw eigen woon- en/of werksituatie!


Deze te moderniseren stadsvilla is sfeervol, ruim en licht en is grotendeels in te delen en te gebruiken naar eigen inzicht en behoefte.


Door de uitstekende ligging tegenover het NS-station, de korte loopafstand tot het stadscentrum en de mogelijkheid om te kunnen parkeren op eigen terrein, is deze stadsvilla ook uitermate geschikt om te gebruiken als kantoor of om wonen en werken te combineren.


De stadsvilla is gebouwd in de jaren ’20 van de vorige eeuw en beschikt nog over vele authentieke details uit die tijd. De afgelopen jaren is het pand grotendeels in gebruik geweest als kantoor. Het gehele  afwerkingsniveau is eenvoudig en gedateerd en dient te worden gemoderniseerd. Desondanks heeft het pand nog steeds de karakteristieke sfeer van het oorspronkelijke woonhuis.


De Oosterlaan is een levendige straat die de spoorzone verbindt met het stadscentrum van Zwolle. Deze stadsvilla bevindt zich aan het begin van de straat. Een fijne woon-werkplek met de gezelligheid van de binnenstad op loopafstand en alle faciliteiten van het NS-station binnen handbereik en waarbij je ook nog kunt parkeren op eigen terrein. Een unieke kans!

 • Bereikbaarheid

  De Oosterlaan is goed bereikbaar via de stadsringweg. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het NS-en busstation ligt aan de overzijde.
 • Parkeren

  Voor de deur en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig (betaald). De achtertuin biedt de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein. Hier kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd.
 • Voorzieningen

  CV-ketel

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘Assendorp’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur