Diezerkade 1A, Zwolle

 • € 67.500,- per jaar + btw
 • Winkel
 • Huur
 • Circa 350 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 67.500,- per jaar + btw
StatusHuur
OppervlakteCirca 350 m2
FrontbreedteCirca 25,0 + 6,0 m!
Type object
Winkel
Bouwjaar2020
Adres
Diezerkade1A
Plaats
8021 CWZwolle
KadastraalZwolle - A - 7814 (ged.)

Omschrijving

Object/locatie 

Dit prachtige, onlangs geheel gerenoveerde pand op de hoek van de Diezerkade mag met recht een eyecatcher worden genoemd! Na een verwoestende brand in 2017 is dit Rijksmonument geheel op originele wijze hersteld en is op korte termijn gereed om in gebruik te nemen. De commerciële ruimte op de begane grond beschikt over een flinke raampartij verdeeld over de gehele pui en grenst aan de entree van het winkelcentrum ‘‘Diezerpoort’’. De daarbij gesitueerde parkeergarage wordt intensief gebruikt en bezoekers passeren deze locatie om de binnenstad te bereiken. Kortom, een sfeervol object op een herkenbare locatie met goede parkeerfaciliteiten in de directe omgeving.


Indeling 

Commerciële ruimte op de begane grond, bestaande uit een monumentaal gedeelte voorzien van een hoog ornamentenplafond en een modern gedeelte. Tevens beschikt de winkel over een klein kantoor/magazijn, pantry en toilet. In het souterrain bevindt zich een royale opslagruimte met goede stahoogte.


Oppervlakte 

Totaal circa 350 m² v.v.o.
- Begane grond circa 280 m² v.v.o.
- Souterrain circa 70 m² v.v.o.
Te huur vanaf circa 350 m² v.v.o.


Frontbreedte 

Circa 25,0 + 6,0 m! (hoekpand)

 • Bereikbaarheid

  De Diezerkade maakt deel uit van de verbindingsring rond het stadscentrum. Hierdoor is de bereikbaarheid voor zowel gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers zeer goed. Tevens zijn de overige uitvalswegen gemakkelijk te bereiken.
 • Parkeren

  In winkelcentrum Diezerpoort is een openbare parkeergarage gesitueerd (betaald). Daarnaast is er parkeergelegenheid langs de openbare weg aanwezig (betaald).
 • Voorzieningen

  Het betreft een casco verhuur met nutsaansluitingen tot aan de bestaande meters.

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad en omgeving’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur