''De Golfslag'' - Smedingplein 2, Emmeloord

  • Zorg
  • Belegging
  • Circa 8.439 m2

Kenmerken

Algemeen
StatusBelegging
OppervlakteCirca 8.439 m2
Type object
Zorg
Bouwjaar1968
Adres
''De Golfslag'' - Smedingplein2
Plaats
8302 BAEmmeloord
KadastraalNoordoostpolder - AZ - 10904

Omschrijving

Muller Bedrijfs Onroerend Goed verkoopt 8.450 m² - voormalig verzorgingstehuis ''De Golfslag'' in Emmeloord - aan ontwikkelaar Accretio Aedificium B.V.

Het markante gebouw aan de entree van Emmeloord kent een bewogen geschiedenis. Het gebouw aan het Smedingplein 2 werd eind jaren 60 van de vorige eeuw door architect Abe Bonnema ontworpen is tot de jaren 90 in gebruik geweest als verzorgingstehuis. Na een langdurige periode van leegstand en verval is het gebouw nu als her-ontwikkelingsobject verkocht aan vastgoedontwikkelaar Accretio Aedificium B.V.. Koper zal het gebouw ontwikkelen binnen de mogelijkheden die de gemeente Noordoostpolder in haar visie ten aanzien van dit gebouw heeft vastgesteld. Verkoper is een private investeerder; Muller Bedrijfs Onroerend Goed heeft verkoper in het verkooptraject geadviseerd.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
  • — Martijn Müller, directeur