Pijmanstraat 3, Zwolle

 • € 14.000,- per jaar + BTW
 • Winkel
 • Huur
 • Circa 51 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 14.000,- per jaar + BTW
StatusHuur
OppervlakteCirca 51 m2
FrontbreedteCirca 6,0 m
Type object
Winkel
Adres
Pijmanstraat3
Plaats
8014 VBZwolle
KadastraalZwolle - L - 5222 A51

Omschrijving

Omschrijving algemeen

Deze overzichtelijke winkelruimte heeft een geheel glazen front, waardoor het een prettige ruimte is om te werken en te winkelen. De winkel ligt aan de rand van winkelcentrum Zwolle-Zuid, naast Ter Stal en Subway alsmede tegenover Hema. De ruimte is zeer geschikt voor een kleine(re) zelfstandige ondernemer.

De wijk Zwolle-Zuid is het grootste stadsdeel van Zwolle en telt circa 32.000 inwoners. Voor de dagelijkse, en minder dagelijkse, levensbehoefte maken de inwoners gebruik van het in 2010 geheel herbouwde winkelcentrum Zwolle-Zuid. Dit ruim opgezette winkelcentrum telt circa 73 winkelunits in verschillende afmetingen en zeer uiteenlopende branches. Belangrijke trekkers zijn onder andere Albert Heijn, Lidl, Hema, Action, Xenos, Blokker, Kruidvat, Ter Stal en vele andere landelijke retailformules. 

Naast inwoners uit Zwolle-Zuid is dit winkelcentrum, vanwege haar ligging aan de stadsgrens van Zwolle, ook zeer in trek bij consumenten uit omringende wijken en plaatsen. Vanwege dit grote verzorgingsgebied, in combinatie met een variëteit aan zowel landsbekende als lokale retailers, biedt dit winkelcentrum dan ook goede mogelijkheden voor nieuwe ondernemers!


Omschrijving object

Casco bedrijfsruimte bestaande uit een winkelruimte en secundaire ruimte met pantry en toilet.


Oppervlakte                     

Totaal circa 51 m²
- Begane grond circa 51 m²
Te huur vanaf circa 51 m²

 

Frontbreedte 

Circa 6,0 m

 • Bereikbaarheid

  Het winkelcentrum is goed bereikbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers. Per openbaar vervoer is men aangewezen op de (stads-/streek-)buslijnen. Het winkelcentrum is gunstig gelegen ten opzichte van de stadsringweg en overige uitvalswegen.
 • Parkeren

  Het winkelcentrum beschikt over een eigen royale en overdekte parkeergarage. Parkeren is hier gratis! Tevens zijn er meerdere parkeerterreinen rondom het winkelcentrum gelegen.
 • Voorzieningen

  De ruimte wordt casco verhuurd. De volgende installaties/ voorzieningen zijn in het gehuurde aanwezig:
  - glazen pui
  - systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen
  - airconditioning
  - pantry
  - toilet

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Zwolle-zuidoost’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur