Assendorperstraat 48, Zwolle

 • € 36.000,- per jaar + BTW
 • Winkel Showroom Horeca
 • Huur
 • Circa 200 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 36.000,- per jaar + BTW
StatusHuur
OppervlakteCirca 200 m2
FrontbreedteCirca 6,5 m
Type object
Winkel, Showroom, Horeca
Bouwjaar1927
Adres
Assendorperstraat48
Plaats
8012 CAZwolle
KadastraalZwolle - G - 11088

Omschrijving

Omschrijving algemeen

Dit unieke object bevindt zich op een goede zichtlocatie aan een drukke kruising bij de entree van de wijk Assendorp. Het pand dateert uit 1927 en heeft - mede door de aanwezigheid van de oorspronkelijke winkelinrichting - een gemeentelijke monumentale status. De mooie glas-in-lood gevelvensters alsmede de fraaie houten winkelelementen (toonbank en wandkasten) maken de winkel absoluut onderscheidend. 

Het gehele pand wordt volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De authentieke elementen blijven daarbij bewaard. De ruimte is in meerdere compartimenten verdeeld en is na verbouw voor verschillende gebruiksdoeleinden geschikt. Zo kan deze worden gebruikt als winkelruimte/showroom, waarbij de aanwezigheid van meerdere vertrekken als meerwaarde wordt gezien. Ook zou de ruimte bij uitstek geschikt zijn voor een (dag)horecazaak.

De Assendorperstraat kenmerkt zich als een van de drukste buurtwinkelstraten van Zwolle. Door de aanwezigheid van vele speciaalzaken komen zelfs bezoekers van buiten Zwolle naar deze winkelstraat om boodschappen te doen. 


Omschrijving object

Commerciële ruimte in het voorste deel, waarin de oorspronkelijke winkelinrichting aanwezig blijft. Het achterste gedeelte wordt grotendeels vervangen door een nieuw te bouwen deel.


Oppervlakte 

Totaal circa 200 m²
- Begane grond circa 200 m²
Te huur vanaf circa 200 m²


Frontbreedte

Circa 6,5 meter

 • Bereikbaarheid

  De Assendorperstraat is een eenrichtingsweg voor gemotoriseerd verkeer en een tweerichtingsweg voor fietsverkeer. Deze straat is dan ook een zeer drukke verbindingsweg tussen het stadscentrum en Zwolle-Zuid. Voor voetgangers vanuit het centrum is de wijk snel en eenvoudig te bereiken. Op korte loopafstand bevinden zich een aantal bushaltes.
 • Parkeren

  In de Assendorperstraat is volop parkeergelegenheid aanwezig (betaald).
 • Voorzieningen

  De winkel beschikt over de volgende installaties/voorzieningen:

  • goed geïsoleerde uitbouw (Rc 6,0)
  • twee lichtstraten in de achtergelegen uitbouw
 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Assendorp-Pierik’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur