Popovstraat 9-9A-9B, Zwolle

  • Kantoor Bedrijfshal
  • Belegging
  • Circa 1.340 m2

Kenmerken

Algemeen
StatusBelegging
OppervlakteCirca 1.340 m2
Type object
Kantoor, Bedrijfshal
Adres
Popovstraat9-9A-9B
Plaats
8013 RKZwolle
KadastraalZwolle - M - 599

Omschrijving

Omschrijving

Twee aaneengeschakelde representatieve bedrijfshallen met nette kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein Marslanden (deelgebied G). Het complex is zeer goed zichtbaar voor gemotoriseerd verkeer van de altijd drukke N35 en overige uitvalswegen.

Beide objecten zijn even groot. De huidige huurder is zowel gebruiker van de linker als de rechter hal en heeft om die reden een doorgang gecreëerd, welke eventueel op eenvoudige wijze weer ongedaan kan worden gemaakt. Beide hallen beschikken over een kantoorgedeelte aan de voorzijde, bestaande uit twee bouwlagen. 

Naast een kantoor beschikt de rechter hal tevens over een insteekvloer (circa 80 m²) in de hal. De vrije hoogte van beide hallen bedraagt circa 6,6 meter. Elk pand beschikt over zijn eigen entree, meterkast, sanitair etc.

Beide hallen zijn voorzien van een daglichtstraat, vensters op ooghoogte en twee heaters per hal. De hallen hebben beide een vrije overspanning van 15 m. en zijn voorzien van een betonvloer, geïsoleerde wanden, overheaddeuren etc.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
  • — Martijn Müller, directeur