Spinhuisplein 10, Zwolle

 • € 30.000,- per jaar + BTW
 • Winkel
 • Huur
 • Circa 150 m2

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 30.000,- per jaar + BTW
StatusHuur
OppervlakteCirca 150 m2
Type object
Winkel
Adres
Spinhuisplein10
Plaats
8011 ZZZwolle
KadastraalZwolle - F - 8505 A4

Omschrijving

Omschrijving algemeen

Het historische Spinhuisplein van Zwolle is herontwikkeld tot een zeer bijzonder plein, gericht op het hoogste segment van Zwolle. Aan dit bijzondere plein zijn onder andere theater De Spiegel alsmede restaurant De Librije en Librije’s Hotel gesitueerd. Dit voormalige gevangeniscomplex (bouwjaar 1739) is een initiatief van de eigenaren Jonnie en Thérèse Boer.

Aan de andere zijde van dit plein ligt het historische Flevogebouw, dat is herontwikkeld tot een prachtig complex met hoogwaardige winkelruimtes op de begane grond en luxe kantoorruimte op de verdiepingen. Juist in dit complex is een winkelruimte van circa 150 m² op de begane grond voor de verhuur beschikbaar gekomen. Overige gebruikers van dit complex zijn Nibourg Interieurs, Bemog Projektontwikkeling, Old Vic Herenmode en kapsalon Hair in the City. 

Tussen het Flevogebouw en theater De Spiegel ligt een moderne loopbrug over de gracht, die direct aansluit op de entree van parkeergarage Diezerpoort. Deze parkeergarage wordt veelvuldig gebruikt door bezoekers aan het plein en de binnenstad. Achter het complex bevindt zich nog een tweede druk bezochte parkeergarage, parkeergarage Noordereiland.


Omschrijving object

Casco winkelruimte met zeer royale hoogte (circa 4,20 meter!). De ruimte beschikt over hoge raampartijen, waardoor het daglicht een bijzonder component wordt in de ruimte.


Oppervlakte

Totaal circa 150 m² b.v.o.
- Begane grond circa 150 m² b.v.o.
Te huur vanaf circa 150 m² b.v.o.

 • Bereikbaarheid

  Het betreft een centrale locatie aan de rand van het centrum van Zwolle. De bereikbaarheid voor gemotoriseerd verkeer, fietsers, voetgangers en per openbaar vervoer (bus) is uitstekend.
 • Parkeren

  In de directe omgeving is volop openbare parkeergelegenheid aanwezig (betaald).
 • Voorzieningen

  De huidige huurder heeft de ruimte afgewerkt tot een zeer fraaie en luxe ogende schoonheidssalon. De volgende installaties/voorzieningen kunnen in overleg met de huidige huurder worden overgenomen:
  - mechanische ventilatie
  - verlichtingsarmaturen (spots)
  - fraaie plavuizen vloerafwerking
  - vloerverwarming
  - pantry
  - toilet

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad en omgeving’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur