Marsweg 6-10, Zwolle

 • € 339.000,00 kosten koper
 • Bedrijfshal Opslagruimte Recht van opstal
 • Koop
 • Circa 1.241 m2

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 339.000,00 kosten koper
StatusKoop
OppervlakteCirca 1.241 m2
Type object
Bedrijfshal, Opslagruimte, Recht van opstal
Adres
Marsweg6-10
Plaats
8013 PDZwolle
KadastraalZwolle - C - 1221

Omschrijving

Omschrijving algemeen

Op het sportpark “De Marslanden” gelegen recht van opstal, bestaande uit een sporthal, gebouwd en steeds in gebruik geweest als tennishal. Echter door de vorm en afmeting is de sporthal zeer geschikt voor ander uiteenlopend sportief gebruik. Tegen het hoofdgebouw is een kleine ruimte aangebouwd ten behoeve van gebruik als kantine met naastgelegen kleedkamers, douchegelegenheden en toiletten. In de directe omgeving bevinden zich meerdere sportterreinen (voetbal- en rugbyvelden en tennisbanen).


Omschrijving object

Sporthal
De hal is opgetrokken uit een stalen spantconstructie met vrije overspanning en een goede hoogte. Het geheel beschikt over betonnen vloeren welke zijn voorzien van twee kunstgras tennisbanen. De hal verdient bouwkundige aandacht (graffiti/herstel diverse daglichtpanelen etc.).

Secundaire ruimte
Aan de voorzijde bevindt zich een stenen aanbouw, bestaande uit een kantine, twee kleedkamers met douchegelegenheid en twee toiletten.


Oppervlakte

Totaal circa 1.241 m²
- Sporthal circa 1.175 m²
- Secundair circa 66 m²


Kadastrale grootte

Grootte 1.462 m²
(zelfstandig) zakelijk recht van opstal


Recht van opstal

Het betreft hier de verkoop van een (zelfstandig) zakelijk recht van opstal voor de instandhouding en exploitatie van een tennishal. De gemeente Zwolle heeft aangegeven mee te werken aan het verlenen van toestemming van andere vormen van sportachtige invulling. Koper dient een eventueel afwijkende  toestemming zelf te verkrijgen. 


Canon

De erfpacht canon is vastgesteld tot november 2032 (in overleg gemeente Zwolle). De jaarlijkse canon betreft € 3.630,25 (exclusief omzetbelasting).


Faillissementswet

Het betreft hier een verkoop in het kader van de faillissementswet. Hetgeen betekent dat alle risico bij verkoop voor rekening van de koper komt. Verkoop vindt te allen tijde plaats onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de curator en rechter-commissaris. Vraag naar de voorwaarden.

 • Bereikbaarheid

  Sportpark “De Marslanden” is gesitueerd aan de rand van de wijk Assendorp, aangrenzend aan bedrijventerrein Marslanden. De bereikbaarheid vanuit de wijken Assendorp en Zwolle-Zuid is goed. Het object is met de auto goed bereikbaar via de Marsweg.
 • Parkeren

  In de directe nabijheid kan op de openbare weg goed geparkeerd worden.
 • Voorzieningen

  Het object beschikt over de volgende installaties/voorzieningen:
  Sporthal
  - heater verwarming (2x)

  Secundaire ruimte
  - kantine
  - kleedkamers met douche
  - toilet

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Assendorp” van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur