Melkmarkt 30, Zwolle

 • Vanaf € 95.000,- per jaar + BTW
 • Winkel Horeca
 • Huur
 • Circa 270 m2

Kenmerken

Algemeen
HuurprijsVanaf € 95.000,- per jaar + BTW
StatusHuur
OppervlakteCirca 270 m2
FrontbreedteCirca 6,0 m
Type object
Winkel, Horeca
Adres
Melkmarkt30
Plaats
8011 MDZwolle
KadastraalZwolle - F - 6519

Omschrijving

Omschrijving algemeen

De Melkmarkt heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot de drukste aanloopstraat van de Zwolse binnenstad. Dit heeft te maken met de huisvesting van een van Nederlands grootste Primark filialen (circa 6.500 m²) aan de Melkmarkt en de toestroom van binnenstad-bezoekers via de - grotendeels afgeronde - ontwikkeling van de omgeving Katwolderplein.

Het nieuw ontwikkelde Katwolderplein bevindt zich aan de entree van Zwolle en biedt huisvesting aan restaurant De Beren, supermarkt Deen en Pathé bioscoop (9 zalen). Tevens is hier een grote gemeentelijke parkeergarage (700 P) gerealiseerd. Daarnaast zijn er bushaltes ten behoeve van acht buslijnen gesitueerd. 

Het Katwolderplein ligt aan de A28 op-/afrit Zwolle-Centrum en in het verlengde van de Melkmarkt. Bezoekers kunnen hier parkeren en via de verbindingsbrug over de Zwolse stadgracht rechtstreeks van en naar de Melkmarkt lopen.
Tevens zorgt de Q-Park parkeergarage ‘Maagjesbolwerk’ (480 P), gelegen onder de Mediamarkt en supermarkt Coop Vandaag, voor een constante toestroom van passanten die de Zwolse binnenstad via de Melkmarkt bereiken.

Vanwege deze recente binnenstedelijke ontwikkelingen is de hoofdentree van het Zwolse stadscentrum daadwerkelijk verschoven naar de Melkmarkt. De dagelijkse passantenstroom doet dan ook nauwelijks onder voor het aantal bezoekers van het A1-winkelgebied.

De Melkmarkt, overgaand in de Grote Markt, kenmerkt zich door een diversiteit aan retail- en horecaconcepten, waaronder Søstrene Grene, Steps, Schuurman Schoenen, Sissy Boy, BackWerk, McDonald’s, Febo, Tosti World, en nog vele andere (lokale) ondernemingen.

Schuin tegenover de entree van de Primark, is deze royale winkel-/ horecaruimte (voormalige vestiging Intertoys) voor de verhuur beschikbaar gekomen. Het bijhuren van de verdiepingen behoort tot de mogelijkheden. Een unieke kans om een horecaconcept met een dakterras aan de achterzijde te exploiteren!


Omschrijving object

 • Begane grond: entree, commerciële ruimte, pantryruimte, toilet en achteringang.
 • Verdieping: eenvoudige mogelijkheid tot het creëren van een inpandige entree van de begane grond naar de 1e verdieping. Thans circa 130 m², ruimte nader in te delen, met toegang tot dakterras en 2e verdieping.


Oppervlakte

Begane grond circa 270 m²

Mogelijkheid tot bijhuren:
1e verdieping circa 130 m²

2e verdieping circa 70 m²
Dakterras circa 40 m²


Frontbreedte

Circa 6,0 meter

 • Bereikbaarheid

  De Melkmarkt bevindt zich in het winkelwandelgebied van en naar de hoofdwinkelstraat. Toch is de A28 (op-/afrit Zwolle-Centrum) op slechts circa 300 meter gelegen! Daarnaast zijn op circa 150 meter de bushaltes van het centrum gelegen. Bevoorrading is te allen tijde mogelijk via de achterzijde (Nieuwstraat).
 • Parkeren

  Op slechts circa 200 meter zijn twee parkeergarages gesitueerd (totaal 1.180 P); een Q-Park parkeergarage (betaald) en de nieuwe parkeergarage Katwolderplein (betaald).
 • Voorzieningen

  Het betreft de verhuur van een casco ruimte met nutsvoorzieningen tot aan de betreffende nutsmeters.

 • Bestemming

  Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad en omgeving’’ van toepassing. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur