Pannekoekendijk 1, Zwolle

 • Vanaf € 475.000,- v.o.n. + BTW
 • Winkel
 • Koop
 • Vanaf circa 189 m2

Kenmerken

Algemeen
KoopsomVanaf € 475.000,- v.o.n. + BTW
StatusKoop
OppervlakteVanaf circa 189 m2
FrontbreedteVanaf circa 15,0 m
Type object
Winkel
Adres
Pannekoekendijk1
Plaats
8011 BJZwolle
KadastraalZwolle - E - 6080 A3

Omschrijving

Omschrijving algemeen

Aan de entree naar de Zwolse binnenstad, langs de stadsgracht, en binnen handbereik van de A28, realiseert Nijhuis Bouw dit fraaie nieuwbouw complex “Kop van Hoog”. De begane grond wordt een commerciële plint van drie moderne bedrijfsruimtes, welke te koop worden aangeboden. Ten behoeve van elke unit bestaat de mogelijkheid om een aantal parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage aan te kopen.

De realisatie van dit gebouw maakt deel uit van beeldbepalende gebiedsontwikkelingen in de Kamperpoort / het Katwolderplein. Door de ontwikkeling en realisatie van grootschalige bouwprojecten heeft dit gebied zich gedurende de laatste jaren kunnen transformeren tot een moderne en veelzijdige wijk, grenzend aan het stadscentrum. Hierdoor is een belangrijke schakel ontstaan tussen de binnenstad en de mogelijkheid om in dit stadsdeel plezierig te wonen, werken en succesvol te ondernemen.

De commerciële units worden als casco ruimtes aangeboden; dit betekent dat deze nog in eigen beheer en naar eigen gebruikswensen kunnen worden ingevuld en afgebouwd. De ruimtes zijn voor diverse gebruiksmogelijkheden geschikt. De units bevinden zich op een superieure zichtlocatie, bij het Katwolderplein en tegenover de Q-Park parkeergarage Maagjesbolwerk.

Het Katwolderplein is een levendig plein, met een Pathé bioscoop, Deen supermarkt, restaurant De Beren en een gemeentelijke parkeergarage. Tevens zijn hier de centrum bushaltes (acht lijnen) gesitueerd en een loop-/fietsbrug richting de binnenstad.

Ook zijn er in de directe omgeving dienstverlenende bedrijven gevestigd, waaronder het naastgelegen kantoor Tempo Team, Werkplan, DuretTrip Notarissen, Rabobank, etc.


Omschrijving object

Casco bedrijfsruimte. Een uitgebreide technische omschrijving is op te vragen bij de makelaar.


Oppervlakte  

Commerciële ruimtes op de begane grond
Totaal circa 597 m² b.v.o. + P in ondergrondse parkeergarage
- Unit A (rechts) circa 209 m² b.v.o. + optie tot koop 2x P
- Unit B (midden) circa 189 m² b.v.o. + optie tot koop 2x P
- Unit C (links) circa 199 m² b.v.o. + optie tot koop 2x P
Te koop vanaf circa 189 m² b.v.o.


Frontbreedte 

Unit A circa 18,0 + 9,0 meter (hoekfront)
Unit B circa 15,0 meter
Unit C circa 17,0 + 12,5 meter (hoekfront)

 • Bereikbaarheid

  De bereikbaarheid is zeer goed. Het complex ligt nabij de A28 (op-/afrit Zwolle-Centrum), welke daardoor snel en eenvoudig te bereiken is. De centrum bushaltes aan het Katwolderplein bevinden zich schuin tegenover de entrees van de units.
 • Parkeren

  Ten behoeve van elke unit bestaat de mogelijkheid om twee eigen parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage aan te kopen (zie plattegrond). Daarnaast is er (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving, zoals de gemeentelijke parkeergarage Katwolderplein (circa 700 P) en Q-Park parkeergarage Maagjesbolwerk (circa 470 P).
 • Bestemming

  Op de bedrijfsruimtes is het bestemmingsplan ‘‘Kamperpoort, Kop Hoogstraat’’ van toepassing, bestemd voor detailhandel en kantoren. Het gebruik ten behoeve van horeca wordt bij de verkoop uitgesloten. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Neem contact op

Wilt u uw pand verhuren of verkopen? Wij kennen de markt, hebben een groot aantal relaties en kunnen u dus goed helpen bij het vinden van een goede huurder of de beste koper van uw pand.
 • — Martijn Müller, directeur